Gezamenlijke passie – serie moeders en dochters

Alweer enige tijde geleden begon ik een nieuwe -vrij werk- serie, waarin ik moeders en dochters wilde fotograferen die een gezamenlijke passie hebben. Ik koos voor opnames in de studio, zodat de nadruk op de personen lagen en niet op de omgeving. Zo kon de serie ook in dezelfde stijl gefotografeerd worden. Omdat het een vrij werk serie was, duurde het even voordat deze helemaal naar mijn zin was om het te publiceren. Ik had een idee in mijn hoofd en daarna ben ik met vriendin en vormgeefster Esther om de tafel gegaan om er een mooie doorbladerbare versie van te maken. Een soort magazine. Ik ben er echt superblij mee! Dank aan alle modellen voor het meewerken en vooral ook voor het geduld om nu eindelijk het eindresultaat te zien. Kijk je mee?

Leave a reply

Your email address will not be published.